Candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu are 40 de ani

Se dau lupte mari în sânul PSD Gorj pentru a se stabili cel mai potrivit social-democrat care să intre în competiţia pentru fotoliul de primar. Cu toate că alegerile sunt abia în 2020, se fac calcule şi au loc discuţii privind noul candidat. Deputatul Mihai Weber a dat de înţeles că nu Adrian Tudor va fi candidatul, ci un alt tânăr din partid, fără să-i dezvăluie numele.

Mihai Weber susţine că sunt deja două variante pentru Primăria Târgu Jiu. În afară de propunerea Adrian Tudor. Viceprimarul a declarat că nu ar refuza o astfel de variantă dacă va fi votat de colegii săi. În replică, parlamentarul PSD transmite că printre persoanele la care s-a gândit nu se regăseşte şi viceprimarul. „Deja eu, personal, am două variante de nume pe care nu o să le dezvălui pentru moment. Am două variante şi o persoană chiar cred că, din punctul meu de vedere, corespunde cerinţelor şi poziţiei pentru a conduce municipiul Târgu Jiu. Cele două nume nu se regăsesc între cele anunţate. În primăvara aceasta veţi avea un nume şi va fi candidatul care cred că are cele mai mari şanse să ocupe funcţia de primar al Târgu Jiului”, a declarat Mihai Weber, preşedintele executiv al PSD Gorj.

Liderul PSD Gorj a refuzat să ofere nume. A spus însă că viitorul candidat pentru postul de primar va fi un tânăr din partid. „Sunt multe proiecte care sunt în derulare. Trebuie să înţeleagă, să cunoască puţin administraţia. Avem pretenţii mari şi persoane potrivite. Este o persoană relativ tânără, în jurul vârstei de 40 de ani. Are experienţa necesară. O persoană prea tânără, în jurul vârstei de 40 de ani, îi mai trebuie experienţă, maturitate. Eu nu spun că nu s-ar încadra domnul Adrian Tudor. Nu vorbim despre nume. Trebuie să analizăm. Vreţi să vă spun că domnul Adrian Tudor este persoana potrivită? Nu! Nu vă spun lucrul acesta”, a încheiat Weber.

Tudor: Nu stabileşte Weber candidaţii!

De partea cealaltă, viceprimarul Adrian Tudor a luat foc şi i-a transmis parlamentarului că nu el este cel care va lua decizia finală. „Aş vrea să-l rog să nu-şi exprime puncte de vedere despre colegi. Discuţiile se poartă în interiorul organizaţiei. Nu am o problemă dacă nu sunt eu desemnat de partid să candidez. Am o problemă dacă cel desemnat candidat nu este capabil să câştige alegerile. Nu cred că a fost o discuţie în partid despre asta. Nu o să stabilească domnul Weber candidaţii. Îi stabilim împreună, în baza unui sondaj de opinie”, a fost reacţia viceprimarului Adrian Tudor.

Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: