Candidatul USR din Fărcășești, atacat de un europarlamentar

Uniunea Salvați România Gorj a anunțat primii candidați la primăriile din județ, pentru alegerile din vară. În comuna Fărcășești va candida Robert-Antonică Belgiu, un tânăr de 26 de ani, absolvent de Drept la Târgu Jiu și student la a doua facultate.

Acesta este fiul fostului primar Antonică Belgiu, destul de controversat la vremea lui și judecat în prezent pentru furt de arbori în formă continuată. Europarlamentatul PSD Claudiu Manda a comentat situația pe pagina lui de socializare. “Una strigă în piața publică, alta fac în realitate. Dacă tatăl nu mai poate candida, pentru că e penal, pe motiv de ”tăiere nelegală de arbori în formă continuată”, candidează fiul. Se întâmplă în comuna Fărcășești, județul Gorj. Minciună, demagogie servită de oamenii noi în politică”, a scris Manda.

Robert-Antonică Belgiu crede însă în șansa lui. “Avem o localitate mirifică, în ciuda faptului că suntem o zonă defavorizată și comuna este împărțită în două de o carieră! Avem un buget local de peste 100 de miliarde lei vechi, iar noi nu avem apă potabilă, gaze, canalizare, acte pe proprietăți. Nu avem aceste lucruri pentru ca am greșit odată la 4 ani, din 4 în 4 ani“, a transmis acesta pe pagina de socializare a USR Gorj.

USR Gorj a mai anunțat candidatura lui Ion Pleșu la Padeș, acesta fiind un fost cadru MAI, a inginerului Claudiu Borcan la Bumbești Jiu, a lui Eduard Florin Fariseu la Dănciulești și a lui Claudiu Matei Dragotă la Ciuperceni. (A.A.)

Vizualizări: 3,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: