PSD îi dă replică lui Ciocea

Partidul Social Democrat Gorj îi dă replică primarului din Bustuchin, Ion Ciocea, care s-a plâns că ”este târât în instanță de PSD Gorj”. Partidul îi reamintește lui Ciocea că el este cel care a dat în judecată PSD, nu invers.

“PSD Gorj nu l-a acționat niciodată în judecată pe Ciocea Ion, acesta apelând la instanțele de judecată, în mai multe rânduri. După alegerile din decembrie 2016, Ion Ciocea a chemat în instanță PSD Gorj cerând daune materiale și morale de aproximativ 600.000 de lei, totodată solicitând să i se comunice dacă mai este sau nu membru PSD. În anul 2018, Curtea de Apel Craiova respinge printr-o hotărâre definitivă solicitările primarului Ciocea. În august 2019, Ion Ciocea dă din nou în judecată PSD Gorj. Nu se oprește aici, iar în octombrie 2019 formulează o nouă cerere de chemare în judecată, culmea, de această dată solicitând instanței să redevină membru PSD, dosarul având următorul termen de judecată pe 20 februarie 2020”, arată Partidul Social Democrat într-un comunicat de presă.

Așa zisa ”bătălie” câștigată de Ciocea este de fapt o suspendare a unei acțiuni, mai menționează sursa citată. “În fapt, Ciocea crede că este membru PSD și cere instanței ca PSD să îl reprimească în rândurile lui, dosarul fiind pe rolul Tribunalului Gorj”, a explicat conducerea partidului, care menționează că “Ciocea se târăște singur în instanță și încearcă să facă un joc ieftin prin care să se victimizeze, în realitate fiind ”victima” propriilor acțiuni”.

La finalul comunicatului, PSD îi urează lui Ciocea “să se bucure mulți ani de pensie”, semn că partidul este decis să câștige alegerile locale din vară cu actualul viceprimar Gheorghe Stoenescu. (A.A.)

Vizualizări: 1,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: