Candidatura lui Giorgi la şefia Minprest, validată

Comitetului de Nominalizare și Remunerare al societății Minprest a admis dosarul de candidatură depus de candidatul înscris pentru ocuparea poziției de director general, cel al actualului șef al unității Gabriel Giorgi. Astfel, săptămâna viitoare acesta va susţine proba scrisă din cadrul concursului şi mai apoi interviul. Giorgi spune că are emoţii. 

Concursul pentru funcţia de director general al societăţii prestatoare pentru CE Oltenia va debuta în data de 9 octombrie, cu proba scrisă. Candidatul va trebui să răspundă la niște teste grilă. Giorgi spune că are emoții, chiar dacă nu este la primul concurs de acest gen. "Am primit o notificare din partea Comitetului de nominalizare și Remunerare care are atribuții în acest sens privitoare la modalitatea de desfășurare a concursului prin care am fost anunțat că dosarul de concurs a fost admis. Urmează concursul, proba scrisă și interviul. Dacă aș spune că n-am emoții, aș minți. Este firesc să ai emoții când intri într-o procedură de evaluare și implicit într-un concurs. Nu sunt emoții ca și când aș fi nou intrat în această cursă pentru că, lucrând atât de mult, o perioadă destul de mare în Minprest pe această funcție de director general știu ce se întâmplă în unitate, am cunoștință de o parte din bibliografie pentru că este vorba de legi pe care le-am aplicat de-a lungul timpului cât am exercitat funcția de director general", a declarat Gabriel Giorgi. 

La circa două săptămâni după susținerea probei scrise, Giorgi va susține și interviul. Dacă va promova concursul și va semna contractul de mandat, acesta are obligația ca în termen de 90 de zile să prezinte un plan de management care trebuie să se coreleze cu planul de administrație care va fi întocmit de membrii Consiliului de Administrație al societății.   

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: