Cannabis vândut la kilogram în Turceni

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Craiova și procurori DIICOT au ridicat două kilograme, cannabis de la doi bărbați bănuiți de cultivare și vânzare de droguri de risc. Un bărbat a fost reținut, iar celălalt este cercetat sub control judiciar.

La data de 6 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și procurorii DIICOT — ST Craiova au prins în flagrant delict un bărbat, care ar fi încercat să vândă un kilogram de cannabis, pentru 10.000 de lei, în orașul Turceni, județul Gorj.

În aceeași zi, polițiștii și procurorii au efectuat două percheziții, una la locuința bărbatului prins în flagrant delict și cealaltă la cea a unui alt bărbat bănuit.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate aproximativ un kilogram de inflorescențe, pungi cu semințe de plante, precum și ghivece cu plante de cannabis.

Procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului prins în flagrant delict, urmând să fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

Față de cel de-al doilea bărbat, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 30 de zile.

Cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de cultivare și vânzare de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale — Inspectoratul General al Poliției Române.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: