„Cântecul văilor”, festival de tradiţie în Dragoteşti

Festivalul „Cântecul văilor” și târgul anual de Sfântul Pantelimon au devenit tradiție în comuna Dragotești. Cu toate acestea, autoritățile locale nu se implică așa cum ar trebui în organizarea acestui eveniment.

Manifestările din 27 iulie ar trebui să se desfășoare într-un loc special amenajat, care acum seamănă mai mult a loc pentru pășunatul animalelor. Anual aici vin sute sau chiar mii de cetățeni atât din comuna Dragotești, dar și din localitățile învecinate. De aici nu vor lipsi tarabele cu mici și bere, comercianții, dar și tiribombele, iar anul acesta ar putea ajunge în localitate și un circ din București.

În cadrul festivalului „Cântecul văilor” va fi prezent un grup de fluierași, dansatori, dar și soliști de la Școala Populară de Artă, care vor întreține atmosfera. De organizarea spectacolului se ocupă conducerea Căminului Cultural din Dragotești.

Mai este puțin timp până la acest eveniment, dar autorităţile locale din Dragotești promit că locul unde se va desfășura Târgul de Sfântul Pantelimon va fi amenajat. În primul rând, ar trebui să fie tăiata iarba. „Acolo este domeniu particular și cei trei cetățeni care sunt proprietari vor cosi iarba din acel loc. Cetățenii și-au luat angajamentul în fața mea și a Consiliului Local că vor rezolva această problemă cu trei zile înainte de acest eveniment”, a declarat Vili Pasăre, primar comuna Dragotești.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: