Cantina din Bustuchin, rezervată până în 2018

Cantina din comuna Bustuchin este închiriată până în 2018 pentru diverse evenimente. Suma de bani încasată de autoritățile locale este simbolică, iar oamenii se declară încântați că nu mai merg la Târgu Jiu pentru organizarea unei nunți sau a unui botez. Primarul spune că este mulțumit de adresabilitatea cantinei și speră ca pe viitor un investitor să ridice o altă cantină în localitate, astfel încât oamenii să aibă de unde alege.

Autoritățile locale din comuna Bustuchin au în plan să extindă cantina din centrul localității, asta pentru că tot mai mulți cetățeni aleg să organizeze aici diferite evenimente importante din viața lor. Primarul susține că s-au făcut rezervări până în anul 2018. ”Știu și eu de la salariații mei, care se ocupă cu această evidență, am înțeles că pe 2018 se fac înscrieri, asta înseamnă că nu mai este niciun loc liber în 2017. Se pare că este neîncăpătoare, se pare că ar trebui mult mai mult, dar sigur se va găsi un privatizat care să facă și el o asemenea clădire, o asemenea construcție și atunci cred că lumea ar avea de unde să-și aleagă”, a spus primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.
Oamenii și-au dat seama cum era la cort și cum e la cantină. Primarul spune că nu a făcut această investiție pentru a aduce bani la buget, ci pentru a ridica standardul de viață în Bustuchin. ”Mă bucur că am reușit să-i educăm pe oameni să nu mai facă la cort, pentru că știți bine cum era, praf, frig, numai condiții nu sunt. Și-au dat seama că și banii pe care îi cheltuiau cu cortul erau mai mulți decât aici. La cantină este 250 de lei să închirieze o sală de 500-600 de locuri. Este o sumă simbolică pentru că nu asta mi-am dorit, să fac o clădire și să jefuim oamenii, am vrut să le fac un spațiu în care să simtă că cineva are grijă de ei, că au condiții și să nu fugă de această sală din cauza banilor pe care am putea să-i percepem de la ei. Sunt foarte multe nunți, atât de multe încât nu prind toți să facă la această cantină”, a spus primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: