Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cantonamentul pandurilor în Antalya s-a încheiat urât

Pandurii au avut ieri programat ultimul meci de verificare înainte de revenirea în ţară. Partida disputată în localitatea Side contra ucrainenilor de la Cernomoreţ Odessa a durat numai 60 de minute. Din cauza tensiunilor de pe teren iscate între jucătorii celor două echipe venite pe fondul unui arbitraj foarte slab al brigăzii din Turcia, Pandurii şi cei din Odessa au decis de comun acord să abandoneze partida. În acel moment scorul era de 1-0 pentru ucraineni după golul marcat de De Matos în minutul 42 cu un şut plasat din interiorul careului după o centrare din banda dreaptă. Cele 60 de minute de joc au fost foarte echilibrate iar jocul în sine unul destul de dur, dus de multe ori la limita regulamentului.

„Într-adevăr s-a terminat mai repede decât ne-am fi dorit. Eu cred că dacă erau nişte arbitri mai de o calitate superioară nu se ajungea la ce s-a întâmplat. Am decis să nu mai continuăm pentru că spiritele erau prea inflamate, s-a ajuns la o îmbulzeală generală, nu pot să zic bătaie, din cauza indeciziei unui arbitru care trebuia la un moment dat să scoată nişte cartonaşe roşii şi se linişteau jucătorii. Până la urmă şi ei sunt pe final de cantonament, sunt cu nervii întinşi, din orice poate ieşi un scandal. E bine că nu s-a accidentat nimeni până la urmă. A fost un meci bun, cu o intensitate destul de bună, au fost şi contacte destul de puternice, este bine că am terminat fără jucători accidentaţi, este rău că am jucat doar 60 de minute. Să vii o oră şi jumătate cu autocarul şi să te mai şi arbitreze în felul acesta, e greu. Îmi pare rău de incident pentru că sunt două echipe care au jucat în Europa”, a declarat antrenorul Cristi Pustai după ultimul meci din stagiul din Antalya.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: