Capotă și-a mutat procesul într-un alt județ

Fostul director al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a reușit să-și mute unul dintre procese la o instanță dintr-un alt județ.

Gigel Capotă a contestat în justiție pierderea funcției de manager, deși asta s-a întâmplat abia după ce și-a dat demisia, în urma unei discuții cu șeful Consiliului Județean Gorj.

Ulterior, Capotă s-a răzgândit și s-a plâns că a fost supus unor presiuni mari. Era campania pentru alegerile prezidențiale, spitalul fiind afectat în acea perioadă de mai multe scandaluri.

Capotă a făcut două acțiuni în instanță, de suspendare și, respectiv, anulare a actului administrativ prin care i-a încetat mandatul de manager.

Tribunalul Gorj nu i-a dat dreptate, așa că Gigel Capotă a decis să ceară strămutarea dosarului.

Curtea de Apel Craiova i-a admis cererea, iar procesul se va judeca la Mehedinți. „Admite cererea de strămutare. Strămută judecarea cauzei ce face obiectul dosarului 3345/95/2019 de la Tribunalul Gorj - Secţia CAF la Tribunalul Mehedinţi - Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal. Păstrează actele de procedură îndeplinite. Respinge cererea de suspendare. Definitivă”, a decis joi, 4 iunie, instanța din Dolj.

Gigel Capotă ocupă în prezent funcția de director economic al Spitalului Județean.

Vizualizări: 1,619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: