Caravana Ocupării, în comunele cu şomaj ridicat

Caravana Ocupării din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj va pleca din nou în județ imediat ce vremea va permite acest lucru. Conducerea AJOFM a stabilit deja un traseu în funcție de localitățile care au cea mai mare pondere a șomerilor.

„În 2014 Caravana AJOFM va merge la Bustuchin, Bolboși, Borăscu, Berlești, Bălești, Bărbătești, Glogova, Licurici, Logrești, Negomir, Samarinești și Văgiulești. Aici avem foarte mulți șomeri și trebuie să identificăm posibilități pentru a reduce rata șomajului”, a precizat Romeo Chiriac, director AJOFM Gorj.

Anul trecut, caravana AJOFM a avut cele mai bune rezultate în comuna Roșia de Amaradia. „ Vreau să vă spun că în comuna Roşia de Amaradia, în urma acestei acțiuni, am identificat un curs de gaterist. A venit un agent economic din zonă care avea nevoie de gateriști. Noi am făcut un curs la care au participat mai mulți localnici, iar jumătate din ei au fost angajați. Anul acesta o să organizăm tot pentru localnicii din Roșia de Amaradia, la solicitarea lor, cursuri de pădurari”, a mai spus Romeo Chiriac.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: