Cărbuneştenii, urmăriţi nonstop de primarul Mazilu

Oraşul Târgu-Cărbuneşti este monitorizat 24 de ore din 24. În principalele zone ale oraşului au fost montate camere de supraveghere urmărite în permanenţă de un angajat al primăriei. Primarul din Târgu-Cărbuneşti  a luat această decizie din cauza numărului mic de poliţişti locali. Investiţia se ridică la aproximativ 600 de milioane de lei vechi.

Primarul Mihai Mazilu vrea ca cetăţenii să fie în siguranţă şi în acelaşi timp să monitorizeze în permanenţă principalele zone ale oraşului. „Am montat camere de supraveghere pe principalele străzi din oraş, la spital, la şcoală, la ANL-uri şi în alte zone din oraş. Am luat această decizie pentru că în toate oraşele civilizate sunt camere de supraveghere, putem vedea cetăţenii care nu traversează pe unde trebuie, pe cei care aruncă hârtiile la întâmplare, dar şi cei care comit infracţiuni. În plus de asta numărul mic de poliţişti locali m-a determinat să fac acest lucru”, spune primarul Mihai Mazilu.

Primarul a luat 18 camere

Investiţia a costat aproximativ 600 de milioane de lei vechi. Au fost montate aproximativ 18 camere de supraveghere ce vor fi urmărite în permanenţă de un angajat al primăriei. „Pot să vă spun că dacă alţi edili dau pe câteva camere cu un miliard, eu am luat 18 camere cu aproximativ 600 de milioane de lei vechi. Pot să vă spun că lucrarea  a fost cu încredinţare directă, în baza legii, chiar unui cunoscut, pentru că ţin cu primăria. În faţa camerelor va fi în permanenţă un angajat al primăriei care va urmări camerele”, spune Mazilu

DEZACORD

Edilul are în plan să mai monteze astfel de camere, însă nu toţi cărbuneştenii sunt de acord cu acest lucru. „Eu credeam că sunt doar câteva camere, nu în tot oraşul. Nu am făcut nimic să fim urmăriţi 24 de ore din 24. Telefoanele ne sunt urmărite noi suntem urmăriţi. Nu mai avem intimitate absolut deloc”.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: