Cărbuneştiul va avea echipă și în Liga 5 Gorj

Gilortul Târgu Cărbuneşti arată că are gânduri serioase cu privire la viitorul clubului şi înscrie încă o echipă de seniori în campionat. Conducerea clubului a decis înfiinţarea unei echipe care să activeze la nivelul Ligii 5 judeţene.

Gilortul Cărbuneşti este un club de tradiţie în fotbalul gorjean iar faptul că a ajuns să evolueze în Liga 3 nu pare deloc o întâmplare. Conducerea clubului arată că are intenţii serioase de a menţine echipa în Liga 3 şi va mai înscrie o formaţie în campionatul judeţean. Este vorba de un „satelit”, cum se numesc genul acesta de echipe în eşaloanele inferioare, care să furnizeze jucători primei echipe sau să ruleze acolo jucătorii care nu pot juca la prima echipă şi, bineînţeles, pentru a creşte juniorii de perspectivă la un alt nivel competiţional. „Datorită faptului că în Târgu Cărbunești sunt mulți pasionați de fotbal, conducerea clubului împreună cu câțiva sponsori și-au îndreptat privirea către aceștia și au luat decizia de a înființa echipa a doua pe care o vor înscrie din sezonul următor în Liga a V-a. Astfel, majoritatea jucătorilor  care evoluează la echipe din județ vor avea posibilitatea să se întoarcă acasă și să joace din toamnă pentru Gilortul Târgu Cărbunești 2”, a informat Gilortul pe pagina oficială motivând astfel măsura luată de conducere.


Gilortul Cărbuneşti a promovat sezonul trecut în Liga 3 dar echipa s-a confruntat cu mari probleme la revenirea în eşalonul trei şi a avut un debut slab de sezon. Îngheţarea campionatului a fost însă salvatoare pentru Gilortul care, deşi era pe loc retrogradabil, a rămas în Liga 3.

Vizualizări: 443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: