CSM Târgu Jiu va face concurenţă CS Pandurii

CSM Târgu Jiu va avea şi o secţie de atletism începând din acest an, deşi iniţial nu s-a vorbit de acest sport la înfiinţarea clubului. Directorul Robert Bălăeţ a anunţat afilierea a două noi secţii de atletism şi volei, la federaţiile de specialitate.

CSM Târgu Jiu a început activitatea în anul 2019 cu doar două secţii, deşi atunci se vorbea de trei secţii la startul în competiţii. Voleiul a trebuit să mai aştepte un an dar acum, odată cu afilierea secţiei de volei, conducerea clubului s-a gândit şi la o secţie de atletism. În urma deciziei de a afilia la federaţii secţiile de atletism şi de volei, CSM Târgu Jiu va face concurenţă clubului de tradiţie al oraşului Târgu Jiu, CS Pandurii, cel care are ca principală secţie atletismul, la care a avut sute de campioni de-a lungul timpului.

„Secţiile de volei şi de atletism deja sunt aprobate şi va urma ca zilele acestea să realizăm şi aflierile la federaţii pentru a putea începe activitatea şi pe aceste ramuri de sport”, a precizat directorul Robert Bălăeţ care, începând din acest an are şi un nou sediu pentru club, în spaţiul de la parterul clădirii de birouri din incinta noului stadion, acolo unde deja geamurile au fost colantate cu emblema clubului. Sediul este chiar sub ferestrele clubului sportiv Pandurii, cel căruia de altfel CSM îi va face de acum concurenţă, deşi la începutul activităţii s-a spus că nu se doreşte înfiinţarea de secţii care există la celălalt club de performanţă din oraş.

CSM Târgu Jiu a început activitatea cu doar două echipe de seniori, handbal fete şi baschet băieţi, dar cu numeroase echipe de copii şi juniori care să crească sportivi pentru cele două echipe. La baschet a fost realizată şi o colaborare cu CSS Târgu Jiu iar la handbal cu LPS Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: