CSM Târgu Jiu mai aşteaptă pentru a relua competiţiile

Clubul Sportiv Municipal din Târgu Jiu nu poate deocamdată să reia competiţiile şi nici antrenamentele fără acordul federaţiilor de specialitate. Primarul Marcel Romanescu a precizat că se respectă toate deciziile luate la nivel central, iar responsabil cu pregătirea noului sezon este directorul Robert Bălăeţ.

CSM Târgu Jiu respectă dispoziţiile transmise de ministere şi federaţii şi nu a reluat încă antrenamentele. De competiţii nici nu poate fi vorba până nu se va primi startul de la federaţiile organizatoare ale competiţiilor. „O mare parte dintre competiţii sunt suspendate prin decizii luate de către federaţiile de specialitate. Vom vedea exact ce se va decide în legătură cu antrenamentele pe care va trebui să le desfăşoare sportivii de la Clubul Sportiv Municipal şi se va respecta în totalitate tot ceea ce va fi prevăzut în actele normative”, a spus primarul Marcel Romanescu, principalul susţinător al înfiinţării acestui club care este condus de directorul Robert Bălăeţ, cel care are acum misiunea de a folosi eficient bugetul clubului pentru următorul sezon dar de a respecgta şi normele care se vor impune: „Aici îl am pe Robert Bălăeţ şi echipa sa de la CSM, care ştie sigur ce are de făcut, are şi bugetul necesar. Eu cred că clubul are un buget acceptabil prin care poate să desfăşoare acţiunile necesare şi abia aşteptăm, la fel cum aşteaptă şi cetăţenii Municipiului Târgu Jiu începutul de sezon competiţional pentru toate ramurile de sport, pe care le poate organiza CSM Târgu Jiu şi meciurile oficiale în care CSM va fi implicat”.

Bugetul CSM va trebui să se adapteze noilor cerinţe impuse de pandemia de coronavirus, fiind necesare măsuri de protecţie a sportivilor la antrenamente şi meciuri, cel mai probabil acestea urmând să fie reglementate de federaţii şi transmise cluburilor înaintea debutului noului sezon. În ceea ce priveşte acest sezon, încheiat prematur, acesta a fost îngheţat de toate federaţiile şi la toate eşaloanele.

Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: