Cârciumaru: Aceste ieșiri în decor nu fac decât să aducă instabilitate

Tensiune în PSD Gorj, după ce senatorul Iriza l-a acuzat pe senatorul Cârciumaru că pune la cale un puci împotriva actualului președinte al organizației, deputatul Mihai Weber. Declarația a venit însă în contextul în care Iriza este cu un picior în afara PSD, după ce a anunțat că va vota luni guvernul Ludovic Orban.

Senatorul Florin Cârciumaru se consideră o țintă în acest nou scandal din PSD: “Ca un vechi militant PSD, ca un om care am condus această organizație atâția ani, în momentul de față ceea ce se întâmplâ cu PSD nu este bine. Declarațiile care vin în momentul de față nu vin de la membri simpli ai PSD, ci de la persoane cu responsabilitate în partid și nu înțeleg această pornire care vine în mass media pe surse”.

Cârciumaru dezminte orice intenție de puci. “În momentul de față nu este vorba de niciun puci în PSD, sunt fantezii, imaginații care vin din partea unor oameni care nu au ce să facă și caută ca în permanență să inducă membrii PSD în eroare, că eu, Florin Cârciumaru, sunt în spatele unor manevre și a unui puci împotriva domnului Weber. Sunt pur și simplu fabulații și imaginații”, a spus senatorul la TV Sud.

Mai mult, fostul președinte al PSD Gorj îl laudă pe cel care i-a luat locul: “La ora actuală, atât Mihai Weber, cât și Cosmin Popescu, în calitatea pe care o au de președinte și președinte executiv, au reușit să facă foarte bine o trecere de la o generație la alta”.

Cârciumaru spune despre declarațiile lui Iriza că: “Aceste ieșiri în decor nu fac decât să aducă instabilitate”. “Cu mici excepții, este o atmosferă de lucru sănătoasă. Într-adevăr, nici mie nu mi-au convenit declarațiile cu care a ieșit în spațiul public colegul nostru Iriza”, a mai spus Florin Cârciumaru. (A.A.)

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: