Cârciumaru cere demisiile directorilor liberali

Florin Cârciumaru, liderul PSD, cere liberalilor să se retragă din funcţiile de conducere. Acesta nu a dorit să comenteze zvonurile privind înlocuirea inspectorului adjunct de la Inspectoratul Şcolar, dar a dat de înţeles că ar fi cazul să-şi dea demisia.

„Nu mai comentez în ceea ce priveşte schimbările la nivel local. Am declarat foarte clar acum câteva zile. Cred că mesajul a fost înţeles de către toţi care au făcut şi fac parte din PNL. Din momentul când, la nivel de guvernare, au făcut pasul lateral, în sensul că s-au retras de la guvernare, cred că indicat ar fi ca şi pe plan local toţi cei care reprezintă Partidul Naţional Liberal să se retragă din funcţii. Noi vom analiza fiecare unitate deconcentrată în parte şi vom căuta să trecem la schimbările respective cu oameni competenţi”, a declarat Florin Cârciumaru.

Liderul PSD Gorj spune că revenirea lui Marinică Niculescu la conducerea Serviciului de Ambulanţă Gorj s-a făcut la solicitarea angajaţilor acestei unităţi. „Domnul Niculescu nu s-a bucurat de sprijinul meu, ci s-a bucurat de sprijinul dânsului pentru că toată lumea din această unitate l-a solicitat din cauză că a mişcat lucrurile înspre bine cât timp a fost director acolo. Până la urmă calităţile dânsului l-au recomandat ca în continuare să conducă această unitate”, a menţionat Cârciumaru. Social-democratul Marinică Niculescu l-a înlocuit de curând pe liberalul Dan Vâlceanu.

Dian Popescu: PSD are multe guri de hrănit

Senatorul PNL Gorj, Dian Popescu, crede că directorii liberali sunt schimbaţi pentru că posturile sunt vizate de lideri PSD. „PSD are multe guri de hrănit. Este o decizie guvernamentală. Din punctul meu de vedere e decizia PSD şi nu am ce să comentez“, a declarat Dian Popescu. El a mai spus că PSD nu a schimbat toţi directorii. „Nu au schimbat tot. Mai sunt o serie de directori care au fost, reţineţi, nu numiţi de PNL, ci păstraţi şi asumaţi de PNL. Cum ar fi domnul George Romanescu, domnul Marius Badea de la Învăţământ“, a declarat acesta. Acesta a mai spus că speră că activitatea directorilor liberali nu va fi analizată la sediul PSD.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: