Novac îl contrazice pe Daviţoiu: Am fost în stradă cu Cristian Preda!

Fostul lider al Fundaţiei Mişcarea Populară, filiala Gorj, Andrei Novac, îl contrazice pe preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, care a declarat că fundaţia nu a sprijinit partidul în alegerile europarlamentare. “Am fost în stradă cu Cristian Preda la Gorj” a comentat Novac,  răspunzând astfel la afirmaţia lui Daviţoiu.

Andrei Novac a ţinut să precizeze faptul că a sprijinit PMP în alegeri, explicând chiar că există dovezi prin care demonstrează că, în campanie, a fost alături de principalul candidat al partidului pentru Parlamentul European. „Nu mă interesează ce spun persoanele de acolo. Pot să spun un singur lucru, a fost la Gorj Cristi Preda, primul om de pe lista PMP, şi noi am fost în stradă cu domnia sa, inclusiv eu. Sunt imagini, am stat în dreapta dânsului”, a declarat Andrei Novac. 

Mai mult decât atât, Novac spune că unii membri ai fundaţiei au monitorizat alegerile de la finalul lunii trecute. „Pe 25 mai am avut 10 echipe de observatori care au mers peste tot în judeţul Gorj şi au încercat să tragă un semnal de alarmă acolo unde au fost probleme cu votul”, a mai spus Novac.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: