Cârciumaru: Ciurel ştie de ce a fost suspendat Pîrvulescu

Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu, reprezentant în Adunarea Generală a Acţionarilor, a susţinut că a fost luată decizia suspendării lui Eugen Pîrvulescu de la şefia CS Pandurii în urma solicitării lui Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia.

Florin Cârciumaru a declarat imediat după suspendarea lui Pîrvulescu faptul că „el personal“ nu crede că acesta a făcut blat cu U Cluj şi că nici nu sunt probe care să dovedească blatul. Acum, Cârciumaru admite că decizia a fost luată de Laurenţiu Ciurel, reprezentantul principalului finanţator al clubului, după informaţiile pe care directorul CEO le-a avut de la Dorin Ioana. Ioana este director financiar la CS Pandurii şi şeful Corpului de Control la CEO. Ceilalţi membri asociaţi, spune Cârciumaru, au semnat suspendarea după prezentarea verbală a lui Ciurel a câtorva informaţii. „S-a luat în calcul şi s-a discutat pe baza de informaţii pe care le deţinea domnul director general Ciurel de la omul pe care îl are acolo implicat în activitate. Se spunea că în actul de conducere ar fi fost şi alte probleme, pe care acţionarii acolo le-au auzit, pe o informare verbală care a venit de la domnul Ciurel. Dânsul le ştia mai bine de la cel care gestionează banii acolo. Domnul Ciurel a ştiut mai bine decât noi atunci când am luat hotărârea“, a declarat Cârciumaru.

O comisie a Federaţiei Române de Fotbal era aşteptată la Târgu Jiu săptămâna aceasta, dar până acum nu a ajuns. Cârciumaru a mai spus că dacă se va demonstra blatul atunci se va încheia definitiv colaborarea cu Pîrvulescu. „Blatul nu se poate dovedi“, a declarat însă Laurenţiu Ciurel la o emisiune TV. Mai mult, acţionarii cred că blatul cu U Cluj l-a făcut Pîrvulescu singur, fără ajutorul jucătorilor şi antrenorului! Pîrvulescu ar fi dat informaţii legate de forma în care se află jucătorii şi indicii despre jucătorii folosiţi, lucruri prezentate la orice conferinţă de presă dinaintea oricărui meci din Liga I. În plus, potrivit hotărârii AGA, la baza deciziei de suspendare au stat suspiciunile de blat ridicate în articolele publicate în presa locală şi centrală.

REACŢIE

Eugen Pîrvulescu, preşedintele revocat de la Pandurii, cred că un singur acţionar din patru nu are încredere în el: Ion Călinoiu. „O singură persoană nu are încredere în mine. Sunt convins că ceilalţi trei membri AGA au încredere 100% în mine. (...) Voiam să mă cheme faţă în faţă, să discutăm. Ştiu din surse sigure că doar dânsul nu a avut şi nu are încredere în mine. Dar, trebuie să probeze toate astea”, a spus Pîrvulescu la Tele3.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: