Trei puncte pentru Pandurii, o suspendare pentru Iordănescu

Edi Iordănescu a obţinut a treia victorie din acest an în faţa dinamoviştilor, iar scorul aduce Pandurii la 35 de puncte în clasament, fiind la 6 lungimi de primul loc retrogradabil. Vineri Pandurii întâlneşte Concordia Chiajna şi s-ar putea ca Edi Iordănescu să nu fie alături de echipă în urma unui conflict cu arbitrii. 

Nicoară a deschis scorul cu primul gol din acest sezon, după o centrare perfectă a lui Bogdan Şandru şi o reluare în bară a lui Mihai Roman. După numai 3 minute, Marius Niculae a egalat la finele unui corner la care defensiva şi portarul pandurilor, Gliwa, nu au putut respinge mingea recentrată de Andrei Marc în faţa porţii, căpitanul Niculae îndeplinind o simplă formalitate. Avea să devină 1-2 încă din minutul 19, o minge pierdută de Vasiljevic fiind speculată de acelaşi Niculae care i-a pasat lui Alexe pentru un şut în forţă la firul ierbii care l-a lăsat fără replică pe Gliwa. În minutul 55, Bogdan Şandru a dus scorul la 2-2. Tabela a arătat 3-2 pentru Pandurii după un şut al lui Nistor.

Antrenorul Edi Iordănescu a mărturisit că un jucător a plâns de fericire. „Importantă victorie. Este una mare, trei puncte şi un pas mare spre îndeplinirea obiectivului. Nikola (Vasiljevic) plângea în vestiar după meci, în ciuda faptului că am câştigat", a declarat antrenorul.

Vineri seara, de la ora 21:00, pandurii au un duel dificil pe terenul unei contracandidate la evitarea retrogradării, Concordia Chiajna. Iordănescu a avut un conflict cu arbitrii şi a fost la un pas de a fi suspendat. „Au fost tensiuni foarte mari, am contestat mai multe decizii ale arbitrului, dar la final am fost şi mi-am cerut scuze. Acum, la Chiajna, ne aşteaptă un meci foarte greu, ar fi fost important să fiu alături de băieţi", a spus Iordănescu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: