Cârciumaru: Cred că merit mai mult respect din partea colegilor

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a scris un mesaj pe pagina de socializare, în care anunță că a înțeles că este timpul să predea ștafeta tinerilor din partid. Cârciumaru spune că tot el este locomotiva PSD în Gorj și le transmite mai multe mesaje colegilor de partid.

"Eu le recomand colegilor mai tineri să nu forțăm lucrurile, să facem brusc schimbul de putere, ci treptat, civilizat și frumos, fără aceste declarații în public, pe care unele le-am considerat jignitoare la adresa mea, iar pe altele chiar puerile. Fiind o persoană aproape de vârsta de pensionare, conducând organizația de atâția ani, am înțeles foarte bine că este timpul ca în 2018 să facem predarea de ștafetă. Nu sunt de acord cu “zgomotul” făcut de unii colegi în spațiul public pentru că, față de rezultatele pe care eu le-am avut de-a lungul anilor, atât ca primar, cât și ca președinte al organizației PSD Gorj, cred că merit mai mult respect din partea colegilor. Nu am cum să mă aștept la acest lucru din partea adversarilor politici. Adversarii abia așteaptă să fac pasul lateral iar colegii mei grabiți să greșească pentru că, vor sau nu vor să recunoască, eu am fost și încă sunt o locomotivă pentru PSD Gorj", a scris Florin Cârciumaru.

Senatorul spune că în sondajul făcut recent de ALDE el este cel mai bine cotat politician. "Din sondajul comandat de cei de la ALDE, eu sunt cel mai bine cotat din partid, dar au timp să crească și domnul Popescu și domnul Weber. Oamenii au încredere în mine pentru că mă cunosc de atâția și atâția ani. Am condus primăria Târgu Jiu de mai bine de 16 ani, dar sunt avantajat în sondaje și pentru că domnul primar Romanescu a început mai timid, mai greoi mandatul de primar al municipiului, iar târgujienii fac foarte ușor comparații între noi", susține Cârciumaru.

Acesta anunță că nu mai candidează la alegerile din partid în 2018 și că face pasul lateral, dar le transmite colegilor lui din partid să nu mai cadă în cursele jurnaliștilor și să facă tot felul de declarații. (A.A.)

Vizualizări: 1,711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: