Cârciumaru crede că a scăzut în sondaje din cauza guvernării Ponta

Primarul Florin Cârciumaru crede în sondajul dat publicităţii de către Dan Ilie  Morega, care arată că i-a scăzut electoratul de la peste 70% la aproximativ 45%. Cârciumaru pune scăderea pe seama guvernării Ponta şi spune că lumea nu îl întreabă despre administraţie, ci despre locuri de muncă.

Primarul Florin Cârciumaru spune că şi-a menţinut acelaşi ritm de muncă din anii anteriori, dar că acum târgujienii îl asociază cu realizările Guvernului Ponta. „După sondajul făcut de domnul Morega mi s-a diminuat procentul faţă de ultimele alegeri locale şi eu cred că acest lucru este posibil, pentru că pe mine, la ora actuală, lumea din Târgu Jiu, cetăţenii din judeţul Gorj nu mă mai întreabă ce am realizat pe linie administrativă, ci pur şi simplu mă apreciază după ce face Guvernul Ponta. Este normal pentru că oamenii când au votat USL au avut aşteptări foarte mari de la alianţa respectivă, au aşteptări în continuare. Sunt sigur că domnul premier Victor Ponta nu-i va decepţiona şi că în 2014, 2015, 2016 Guvernul Ponta va rezolva ceea ce a promis în campania electorală”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Acesta este însă mulţumit pentru că sondajul îl indică drept cel mai bun politician din Gorj. „Pentru mine personal pot să spun că sunt mulţumit că şi la ora actuală, chiar dacă politicienii au pierdut din aprecieri, sondajul mă indică drept cel mai apreciat politician din Gorj, iar acest sondaj înseamnă ceva pentru mine. În momentul de faţă, lumea mă apreciază mai mult de pe poziţia de preşedinte al Partidului Social Democrat”, a mai precizat Florin Cârciumaru.

Sondajul dat publicităţii de către Dan Ilie Morega arată că, dacă duminică ar fi alegeri pentru Primăria Târgu Jiu, doar 44,3 % dintre persoanele cu drept de vot l-ar mai vota pe Florin Cârciumaru; 19,5% l-ar vota pe Marcel Romanescu; 7,6% pe Gigi Pecingină; 7,2% pe Dorin Taşcău; 6,1% l-ar vota pe actualul viceprimar Aurel Popescu; 4,4% pe viceprimarul Iulia Vână; 2,6% pe Matei Nădrag, 3,4% pe un alt candidat, iar restul au răspuns cu „Nu ştiu”.

„Nu sunt invidios pe Marcel Romanescu”

Chiar dacă Marcel Romanescu pare a-i face concurenţă la Primăria Târgu Jiu la viitoarele alegeri, Cârciumaru spune că nu este invidios. „Marcel Romanescu este un tânăr care a trecut prin parlament, un tânăr care a trecut prin activitatea de conducere a Prefecturii, un tânăr care promite. Normal că în dreptul dânsului nu a apărut nici un grad de uzură, nici din punct de vedere administrativ, nici din punct de vedere politic pentru că încă nu a fost pus pe funcţii de conducere ca să vină în faţa electoratului cu realizări sau nerealizări. Mă bucur că vine generaţia tânără şi capătă încrederea oamenilor de la o zi la alta. Nu este un capăt de ţară dacă se situează pe locul II”, a declarat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: