Cârciumaru: De Călinoiu mă despart numai pe cale naturală

Primarul de Târgu Jiu şi liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat într-un interviu la un post local de televiziune că numai moartea îl poate despărţi de Ion Călinoiu, vrând să demonstreze că nu are nimic de împărţit cu acesta. Chiar dacă sunt prieteni adevăraţi, Florin Cârciumaru ar putea fi interesat de actuala funcţie a lui Călinoiu. El a explicat importanţa cetăţenilor, deoarece ei l-ar putea vota în viitor pentru a accede fie în funcţia de primar, de preşedinte de Consiliu Judeţean sau de preşedinte al Regiunii Oltenia.

Pentru început, Florin Cârciumaru a asigurat telespectatorii postului respectiv de faptul că nu are nimic de împărţit cu preşedintele Consiliului Judeţean Ion Călinoiu. Fiecare are ce-şi doreşte, arată Cârciumaru. „Au fost momente în viaţă când m-a ajutat, când l-am ajutat, suntem prieteni, ce să împart eu cu domnul Călinoiu la momentul actual. Ce anume? Eu sunt primar, dânsul este preşedinte de Consiliu Judeţean, eu sunt preşedintele organizaţiei PSD, dânsul e vicepreşedinte la nivel naţional, deci nu avem ce împărţi. Suntem prieteni şi prieteni vom rămâne“, a declarat Florin Cârciumaru. Este de acord cu Ion Călinoiu într-o anumită situaţie. „Nu ne poate nimeni despărţi, numai, cum spunea dânsul într-o zi, numai pe cale naturală“, spune primarul.

În continuare, Florin Cârciumaru arată că a înţeles importanţa votului cetăţeanului. Nu a hotărât ce va face în 2016. Ar putea candida pentru un nou mandat de primar, pentru Consiliul Judeţean Gorj, Parlament sau chiar la şefia Regiunii. „Îmi voi face datoria aşa cum trebuie până în 2016. Şi în 2016, aici nu înţeleg unii, indiferent unde mă voi duce, mai candidez pentru funcţia de primar sau mai candidez pentru o funcţie la Consiliul Judeţean sau pentru o funcţie la Parlament, de cetăţeni ai nevoie. Dacă cetăţeanul e mulţumit de ce fac eu până în 2016 mă mai votează încă o dată ca primar sau dacă vreau să merg în Parlament mă votează fără nicio reţinere ca parlamentar sau dacă vreau să mă duc la Consiliul Judeţean pe vreo funcţie de vicepreşedinte sau preşedinte sau la Regiune“,  precizat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: