Pecingină loveşte în „balerine speriate”

Vicepreşedintele PSD Târgu Jiu Gheorghe Pecingină, preşedintele PSD Peştişani Cosmin Pigui şi vicepreşedintele PSD Gorj Mihai Prunariu au reacţionat ieri, după cele spuse de Marin Condescu în conferinţa de presă. Cei trei văd în acuzaţiile şi ironiile lui Condescu „gestul unui om disperat”.

Marin Condescu a promis conferinţe de presă în care va spune picanterii despre politicieni şi jurnalişti. El a vorbit duminică despre un mare şef de presă, vicepreşedinte PSD care se vrea primar, despre un domn căruia i se spune 50/50 şi o doamnă în negru.

Conferinţa lui Condescu merge cu popcorn

Jurnaliştii de la Radio Infinit se întrebau dacă „marele şef de presă” este Cosmin Pigui. Contactat telefonic, el a menţionat că Marin Condescu a avut acea ieşire publică deoarece este disperat. Preşedintele PSD Peştişani a spus că cel mai probabil, Condescu este supărat pe o anumită parte a presei, pe care nu a cumpărat-o: „Sunt ferm convins, la câte ştiu, ca jurnalist, sunt ferm convins că ce-şi doreşte va avea. 24 de ore urmate de alte 29 de zile“.

Mihai Prunariu, care pare a fi 50-50, a declarat ieri dimineaţă că s-a uitat atent la conferinţa de presă a lui Condescu, dar nu a auzit să-i spună numele. Cert este că Prunariu a văzut conferinţa înaintea telespectatorilor. „Nu ştiu dacă făcea referire la mine. (...) Probabil că beau şpriţ jumătate vin, jumătate apă, când beau câte un şpriţ, din când în când“, a explicat reprezentantul CE Oltenia în CA Pandurii.

A reacţionat şi Gheorghe Pecingină, care este puţin probabil totuşi să fie „doamna în negru”. Acesta crede că Marin Condescu plânge ca o fetiţă. „Săptămâna trecută era un om puternic, care transmitea mesaje că e de neclintit, iar acum plângea ca o fetiţă. Din ce-a făcut ieri (n.red duminică) m-a dezamăgit teribil pentru că este o balerină speriată care s-a trezit într-un ring de box şi nu ştie ce să mai facă“, a fost părerea exprimată de Pecingină.

SĂ REVENIM LA BANI

Rămâne întrebarea, spune Prunariu, unde dispar sumele mari pe care CE Oltenia le dă la Pandurii. Condescu spune că a primit până acum bani de trei ori, în total 3 milioane de lei, dar Prunariu spune că CE Oltenia a dat 7 milioane de euro. Rămâne ca administraţia CE Oltenia să lămurească suma prevăzută în buget pentru Pandurii şi cât a primit echipa până acum.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: