Răspunde cu injurii şi ameninţări după excluderea din PDL

Consilierul local de la Padeş, Cristian Elena, exclus din PDL, este foc şi pară pe conducerea partidului. Fostul viceprimar spune că preşedintele Dan Vâlceanu trebuia să verifice modul în care s-a decis excluderea sa din partid de către organizaţia locală. Pe de altă parte, şeful formaţiunii de la nivel judeţean susţine că nu are de ce să se implice, în contextul în care câteva zeci de oameni au votat pentru excluderea lui Cristian Elena din partid.

Dan Vâlceanu, preşedintele PDL Gorj, spune că a lăsat la latitudinea organizaţiei locale de la Padeş să decidă soarta consilierului Cristian Elena. Organizaţia judeţeană a luat act de excluderea acestuia din partid, urmând ca în zilele următoare să comunice acest lucru şi primăriei Padeş. “Eu am primit procesele verbale cu propunerea biroului permanent local şi cu aprobarea propunerii în consiliul de coordonare local. Eu nu fac decât să iau act şi decât să trimit la primăriei faptul că a fost exclus din partid, iar în consiliu să intre supleantul, următorul după el. Nu am cu ce să fiu de acord, încerc să las organizaţiile să aibă propria lor viaţă, internă, acolo. Nu pot să mă duc peste tot să le spun ce să facă, atunci n-aş mai avea nevoie de organizaţiile locale. Din câte am văzut în procesul verbal, au fost toţi pentru, 50 şi ceva de oameni şi eu să zic nu? Acolo era o problemă între consilierul respectiv şi toată organizaţia. N-a avut niciun vot împotriva excluderii, toţi au fost pentru. Ce aş putea eu să mai adaug? A decis CCL-ul, nu eu. I-am spus şi lui că atâta timp cât nu găsesc un consilier din colegii lui care să-mi spună că are şi Elena dreptate, niciunul nu zice aşa, nu am ce să fac”, a declarat Dan Vâlceanu, preşedintele interimar al PDL Gorj.

Cristian Elena: Vâlceanu este un mare pervers politic

La aflarea veştii că PDL Gorj nu-i va schimb soarta, Cristian Elena a început să aducă injurii la adresa lui Dan Vâlceanu. „Un jeg politic, asta este. Acest individ a vândut funcţia de viceprimar la Padeş, sunt în tandem. Acest om trădează PDL la Gorj şi cu mine n-a vorbit nimic. L-am sunat şi nu mi-a răspuns. Este un mare pervers politic. Chiar dacă e plin de euro-dolari, nu mi-e frică de el. El a dat mâna cu acest escroc de la Padeş şi-şi fac jocuri politice, îşi bat joc de o groază de oameni. Are contracte cu statul, are afaceri cu statul, normal că e şantajabil. Care 50 de oameni au fost prezenţi? A fost la Cerna Sat duminică la băut şi la mâncat la Troacă acolo, am probe. El, cu Modrea şi cu alţii”, a comentat Cristian Elena.

Rămâne fidel PDL

Cristian Elena spune că nu este interesat de alt partid, rămânând fidel Partidului Democrat Liberal. Mai mult, îi transmite primarului Mihai Troacă că nu va scăpa de el prea uşor. Promite că va fi prezent la fiecare şedinţă de consiliu local. “Mă consider un om de valoare şi oricând pot să dau personalitate oricărui partid la Padeş. Cu PDL sau fără, eu sunt Cristian Elena şi cine crede în dreptate şi îşi iubeşte ţara asta, vine după mine. Nu mă interesează un alt partid, rămân un simpatizant al PDL. În momentul în care preşedintele României Traian Băsescu îşi ia mâinile definitiv de pe acest PDL, care este plin de trădători până la Blaga, toţi fac interesele PSD-ului, n-am ce căuta aici. Am dreptul să particip la şedinţe, voi fi prezent, îl voi monitoriza pe acest hoţ non stop şi până nu repar greşeala, susţinându-l să ajungă primar, pentru că fără mine nu ajungea, nu-l las până nu fac om din el”, a mai spus Cristian Elena.

Vizualizări: 582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: