Cârciumaru, de la "retragere definitivă" la "revin cu plăcere"

Florin Cârciumaru a anunţat astăzi că va reveni "cu plăcere" în AGA de la Pandurii, dacă va fi rugat de Călinoiu, Ciurel, David şi Condescu. Şi Călinoiu vrea să fie în AGA, după ce Consiliul Judeţean Gorj a fost invitat de directorul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, să intre ca asociat la Pandurii. Culmea, de două zile AGA este un magnet şi pentru Laurenţiu Ciurel, care ar fi dispus să-i ia locul lui Ion Răuţ ca reprezentant al CE Oltenia, după ce luni bune a declarat că statutul de manager privat nu îi permite să ocupe această funcţie. Cei trei - Cârciumaru, Călinoiu şi Ciurel - s-au rugat reciproc să facă parte din AGA în şedinţa cu uşile închise care a avut loc la începutul acestei săptămâni în biroul lui Ion Călinoiu.

Florin Cârciumaru a anunţat la finele lunii trecute că se retrage definitiv din AGA de la Pandurii, după ce Liviu Andrei a fost anunţat ca viitor manager general al clubului.

La prima şedinţă AGA va fi luată în discuţie intrarea ca asociat al Consiliului Judeţean Gorj. Tot atunci este de aşteptat să existe propunerea de schimbare a lui Marin Condescu din calitatea de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: