Cârciumaru, despre spargerea conductelor: Inexplicabil!

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, caracterizează drept inexplicabil faptul că se tot sparg conductele de apă din Târgu Jiu. „I-aş ruga pe cei care sunt în cadrul Consiliului de Administraţie şi mai departe în ADIA, să fie foarte atenţi la activitatea de la Aparegio. Inexplicabil este ce se întâmplă cu spargerea de conducte. Sunt păreri şi păreri, nu vreau să intru pe tărâmul zvonisticii”, a precizat Cârciumaru la TV Sud.

Fostul primar a spus că a discutat problemele de la Aparegio cu directorul Traian Pătrăşcoiu. „Problemele de la Aparegio le-am discutat şi eu cu directorul general, l-am rugat să fie foarte, foarte atent, că nu este în regulă ce se întâmplă, de la schimbările care au avut loc, schimbarea directorilor, schimbarea contabilei şefe. Lucrurile acestea nu duc la bine. I-am transmis, dar până la urmă nu eu sunt cel care hotărăsc”, a spus senatorul Cârciumaru.

Şi actualul primar, Marcel Romanescu, a spus că i se par ciudate aceste spargeri repetate ale conductelor. „În condiţiile în care se tot sparg conducte, trebuie să îmi pun întrebări. Nu ştiu ce se întâmplă, eu sper să fie doar o greşeală tehnică în cadrul Aparegio”, a spus Romanescu.

Vicepreşedintele PMP Gorj, Leonida Belgher, a lansat ipoteza că Aparegio sparge intenţionat conductele, prin creşterea presiunii apei, ca să cheltuiască apoi bani pentru reparaţii prin anumite firme. După această declaraţie, Belgher a fost suspendat din funcţia politică. (A.A.)

Vizualizări: 1,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: