Cârciumaru: Este clar că vom învinge la Craiova

Pandurii se vor întoarce victorioşi de la Craiova, spune primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru. Edilul va merge vineri în Bănie să vadă, live, derbiul oltenesc dintre Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi CS Universitatea Craiova. În timp ce craiovenii se tem că la acest meci stadionul va fi gol, autorităţile locale din Târgu Jiu anunţă o prezenţă numeroasă la meci din rândul cetăţenilor municipiului.

Primarul Florin Cârciumaru este un suporter înflăcărat al echipei Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Spune că nu ar rata meciul de vineri seara, cu U Craiova. mai ales că meciul va avea loc în judeţul vecin. Cârciumaru s-a arătat încrezător în victoria pandurilor. „Este un meci foarte important. Am ajuns din nou la un derby oltenesc în prima ligă a fotbalului românesc. Nu concep să nu fiu prezent la Craiova şi îmi doresc din tot sufletul să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte. Este clar că vom învinge, fie cu 1-0, fie cu 2-0, important este să câştigăm. Nu am stabilit cu cine voi merge la Craiova, dar sunt sigur că vor merge foarte mulţi târgujieni”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

De cealaltă parte, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, spune că nu ştie dacă programul îi va permite să vadă meciul de pe Stadionul „Ion Oblemenco“, dar speră ca Pandurii să câştige. Meciul dintre CS Universitatea Craiova şi Pandurii Lignitul Târgu Jiu va avea loc vineri, la ora 21.

Grigoraş ar fi vrut să fie pe banca U Craiova

CS U Craiova a anunţat că va juca, la partida cu Pandurii, cu „Leul“ pe piept, stema echipei din 1994. Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, a avut ofertă şi din partea celor de la Craiova, dar a ales Pandurii. Acum regretă. „Singurul motiv pentru care nu am venit a fost că nu ştiam dacă echipa are drept de promovare. Altfel vă daţi seama că aş fi acceptat imediat, cum să nu-mi doresc să vin la un club atât de iubit ca Universitatea? Acum mă gândesc că poate ar fi fost bine să accept, dar e târziu să spun că-mi pare rău. Sper că viitorul ne va oferi o nouă şansă să fim împreună, pentru că, aşa cum v-am spus, am un mare respect şi pentru publicul craiovean şi pentru trecutul glorios al aceste echipe“, a declarat acesta într-un interviu pentru revista CS U Craiova.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: