Cârciumaru: Încercăm să rezolvăm și problema domnului Ciurel

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, crede că Laurențiu Ciurel ar trebui să revină în sistemul energetic. Acesta spune că a și făcut demersuri la minister în acest sens, dar că problema nu e ușor de rezolvat. Cât stă pe tușă, Ciurel nu se plictisește. Are un blog pe care face periodic analize cu privire la activitatea CE Oltenia.

 “2017 este cel mai prost an al CEO de la înființare, pentru oricine înțelege mai mult decât o cioară”, este una din opiniile exprimate de Ciurel pe blog, deși este primul an în care veniturile salariaților au crescut și se estimează profit după patru ani de pierderi.

Senatorul Cârciumaru crede că Ciurel trebuie să revină în sistemul energetic. „Am încercat de câteva ori și încercăm în continuare să rezolvăm și problema domnului Ciurel. Și domnul Ciurel este un specialist în sistem și este păcat să nu fie cooptat și să nu fie în sistem la ora actuală. După perioada pe care a avut-o de judecată cu complexul, eu sunt sigur că pe parcurs domnul Ciurel va fi cooptat în sistemul energetic”, a spus Florin Cârciumaru la Interviurile Infinit FM.

Cârciumaru a spus că problema e greu de rezolvat: “Am încercat de foarte multe ori la ministrul Energiei, am fost și cu domnul Weber, și cu domnul Cosmin Popescu. Nu este ușor, dar vom încerca să rezolvăm și această problemă”.

Senatorul PSD nu a vrut să comenteze faptul că liderii sindicalii ar contesta revenirea lui Ciurel. „Până la urmă și sindicatele, și noi toți avem nevoie de specialiști. Eu l-am considerat și îl consider pe domnul Ciurel un specialist în domeniu. Că au fost pierderi în mandatul său la CEO, sunt mai multe explicații”.

Atacurile lui Ciurel

Florin Cârciumaru nu a precizat dacă locul lui Ciurel ar fi la CE Oltenia sau în altă entitate din sistemul energetic. Cert este că Ciurel a lansat inclusiv zilele trecute atacuri dure atât la adresa managerului CEO, Sorin Boza, la adresa lui Constantin Bălășoiu, despre care a spus că îl va executa pe Boza, dar și la adresa oficialilor din Ministerul Energiei.

Iată o mică parte din opinia exprimată de Ciurel pe blog: “Dom’ Costel îl va executa rapid si eficient. Oricare ar fi actuala mea părere despre Bălășoiu, acesta este un nume in energie. Chiar dacă mulți din cei ce i-au stat in preajma la un moment dat au ajuns la pușcărie, nu poate exista comparație intre Bălășoiu si Boza. Primul poate vorbi, scrie, știe pe toata lumea in energie. Al doilea nu. Reangajarea lui Burlan și aducerea lui in locul lui Antonie, cu susținerea personala a lui Cârciumaru, care s-a bătut  pentru Bălășoiu, ar trebui sa-l pună pe gânduri pe Sorinel. (...) Ocupat să-mi faci mie dosare, Sorinele, n-ai văzut pădurea de lângă tine din cauza copacilor”.

Mandatul lui Ciurel la conducerea CE Oltenia a încetat pe 4 decembrie, acum doi ani, iar sindicatele au propus în glumă ca această zi să fie declarată ziua Complexului Energetic Oltenia. Pe 4 decembrie, de Sf. Varvara, este și Ziua minerului.

Vizualizări: 5,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: