Cârciumaru: Nu am făcut bine că am ieșit de la guvernare

Senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, crede că ieșirea partidului său de la guvernare este o greșeală. „Punctul meu de vedere, ca fost primar și ca fost președinte de organizație județeană, cred că nu am făcut bine că am ieșit de la guvernare în acest moment, pentru că apare o descurajare în rândul membrilor PSD și în rândul primarilor“, a spus Cârciumaru la Accent TV, făcând referire la faptul că suntem în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

Senatorul spune că este de datoria liderilor de la centru să țină primarii lângă partid: „La ora actuală, ca să ținem primarii lângă partid, depinde de abilitatea actualilor lideri ai Partidului Social-Democrat. Cei de la centru trebuie să fie lângă organizații, lângă primari, să îi convingă de faptul că își pot duce la finalizare investițiile“.

Cârciumaru vede însă și avantaje, pentru că se așteaptă la probleme pentru liberali, cu o guvernare minoritară: „Pe de altă parte, cred că PSD a făcut bine că a trecut în opoziție, pentru că liberalilor le va fi foarte greu să facă un guvern cum vor ei, numai cu miniștri de la PNL“.

Guvernul Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură, dar este în interimat până când actuala opoziție va reuși să obțină votul parlamentului pe noul guvern. (A.M.)

Vizualizări: 2,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: