Protocolul de predare a stadionului, semnat de 15 zile

Primăria Târgu Jiu a preluat marţi noul stadion, primarul Marcel Romanescu intrând în sfârşit în posesia procesului verbal pe care îl aştepta de mai bine de 15 zile. Edilul a  precizat că nu înţelege de ce s-a aşteptat 15 zile pentru a se preda un protocol care era semnat de pe data de 30 septembrie.

Protocolul de predare - primire  a stadionului a stârnit multe controverse şi a devenit, dintr-o formalitate, un eveniment de campanie al PSD care şi-a chemat la stadion parlamentarii de Gorj şi consilierii locali.

Chemat în mare grabă la stadion marţi, pentru a lua protocolul, primarul Marcel Romanescu s-a văzut pus în situaţia de a fi singurul liberal între toţi reprezentanţii locali ai PSD.

Edilul s-a declarat contrariat de faptul  că documentul a fost semnat încă de pe data de 30 septembrie, dar a ajuns la Târgu Jiu abia două săptămâni mai târziu, în condiţiile  în care primăria  îl solicita  zilnic de la  minister. „Au participat la evenimentul de la stadion doar social-democraţii şi aliaţii lor, iar eu am fost pus în situaţia de a mă prezenta la această întâlnire pentru că trebuia să primesc, în calitate de reprezentant al autorităţii locale, acel document. Eu am fost între ciocan şi nicovală la această participare, la acest moment pe care nu-l pot numi pre-inaugurare, pentru că a fost transmis doar un protocol, trimis de noi către CNI şi Ministerul Dezvoltării de pe data de 30 septembrie. Un protocol care avea nevoie de doar  două semnături, iar CNI a semnat pe data de 30 septembrie, când l-a primit, iar protocolul l-am primit înapoi pe data de 15 octombrie. Este inuman cât au aşteptat”.

Şi fastul cu care reprezentanţii PSD au fost convocaţi la stadion pentru a se lăuda cu noul stadion l-a deranjat pe edil: „Mai mult decât  atât, după ce că ai întârziat două săptămâni, ulterior vii cu mult fast şi îmi oferi protocolul la Târgu Jiu? E foarte bine, dar puteam să mă duc eu la minister între timp, pentru că noi de două săptămâni zilnic sunăm la minister să ne dea măcar numărul de înregistrare de pe protocol. Şi să ni-l trimită într-o anumită formă, chiar scanat, să îl avem pentru a putea emite Hotărârea de Consiliu Local pentru a putea prelua  stadionul”.

Odată cu preluarea stadionului se poate demara acum procedura de omologare a acestuia pentru meciurile din campionat ale echipei locale Pandurii.

Vizualizări: 1,058

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: