Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cardoso nu e de acord cu regulamentul lui Mititelu


Cu toate că Pandurii şi Craiova bătuseră palma pentru un împrumut al lui Cardoso la Universitatea, transferul este la un pas de a nu se mai realiza. Fundaşul stânga a ajuns ieri în România, s-a întâlnit la Bucureşti cu preşedintele Marin Condescu, după care a primit pe fax contractul din partea Universităţii Craiova.

Duminică dimineaţă, Cardoso a trimis înapoi contractul lui Adrian Mititelu, fiind nemulţumit de unele clauze din contract după cum a explicat impresarul acestuia. "Cardoso este nemulţumit de unele clauze din regulamentul de ordine interioară şi încă câteva probleme. Nu e neapărat vorba de salariu. Aşteptăm un telefon de la domnul Mititelu", a spus impresarul Gabriel Mucea care a recunoscut  pentru Pro Sport că mutarea devine aproape imposibilă: "Domnul Mititelu nu a fost de acord cu unele cerinţe ale fotbalistului. Încă mai aşteptăm un telefon de la dânsul, dar se pare că sunt şanse tot mai mici să se realizeze transferul. Cardoso e un jucător bun, mai are şi alte oferte".


Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: