Cartea lui Costoiu, temă de examen pentru directorii din minerit

Consiliul de Administraţie al societăţii Minprest Serv Rovinari, al cărui acţionar majoritar este CE Oltenia, a demarat procedurile pentru organizarea concursului pentru postul de director general al societăţii. Actualul şef al unităţii, Gabriel Giorgi, este singurul candidat la acest post. Acesta va trebui să studieze în următoarea perioadă documentele precizate în bibliografia de concurs. Printre cărţile pe care le va trebui să le studieze se numără şi una scrisă de senatorul PSD, Mihnea Costoiu.

Concursul pentru postul de director general la Minprest va debuta peste circa două săptămâni. Consiliul de Administraţie al societăţii a publicat pe site-ul unităţii bibliografia de concurs. Practic este vorba de documentele care trebuiesc studiate şi din care vor fi realizate subiectele la concurs. Este vorba de câteva legi şi ordonanţe, nişte cărţi de marketing, management și de cercetări în domeniu. Una dintre cărţile pe care candidatul la acest post, Gabriel Giorgi, va trebui să le studieze în perioada premergătoare concursului este cea intitulată "Analiza economică. Teorie şi Aplicaţii", scrisă de senatorul de Gorj Mihean Costoiu, alături de Adrian Ioana, Dragoș Marcu şi Augustin Semenescu.

Giorgi spune că va citi cu plăcere cartea scrisă de colegul său de partid, mai ales că au fost şi colegi de liceu. "Normal că mă apuc de învăţat, dar o parte din ce e trecut în bibliografie cunosc. Ordonanţa 109, nu se pune problema pentru că este Biblia noastră. Voi citi cartea scrisă de Mihnea Costoiu, ţinând cont de faptul că senatorul de Gorj a fost şi coleg de clasă cu mine la liceu, la Colegiul „Tudor Vladimirescu”, o să o citesc cu cel mai mare interes. O să fiu cu atât mai mult interesat pentru că e şi senator de Gorj şi colegul meu", a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari.

Concursul pentru funcţia de director general al societăţii Minprest Serv Rovinari se va definitiva în data de 21 octombrie. Candidaturile pentru acest post au putut fi depuse până în luna martie. Singurul care şi-a depus candidatura la acea vreme a fost actualul director general.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: