Novăcenii, invitați la un vin fiert

Și orașul Novaci va intra, miercuri, în atmosferă de sărbătoare. Autoritățile au anunțat că vor porni iluminatul festiv, miercuri seara. Copiii vor fi întâmpinați cu Michey și Minnie Mouse, decorațiuni inedite și adulții vor fi întâmpinați cu vin fiert sau ceai fierbinte. 

Multe dintre decoratiunile din oraș au fost realizate de voluntari. "Se aprind luminițele în orășelul nostru, mâine, miercuri - 07.12.2022, ora 18.00!! 

Novaciul a devenit un oraș MAGIC!

Vă așteptăm în Parcul Dimitrie Brezulescu, recent reabilitat și împodobit în straie de sărbătoare, să servim împreună un vin fiert sau un pahar de ceai, să socializăm și să ne bucurăm de fericirea copiilor noștri.Copiii vor fi întâmpinați de personajele Mickey Mouse, Minie Mouse și un Clown haios.

   

Luati copiii și, pe înserat bucurați-vă sufletul cu frumusețea Novaciului, împodobit de sărbătoare de către Primăria Orașului Novaci cu sprijinul voluntarilor novăceni. Pentru al doilea an s - a reușit amenajarea unor puncte de atracție în oraș folosind doar elemente din natură. MAGIE!!!Mulțumim și felicităm persoanele implicate cu fapta și vorba în transformarea magică a orașului Novaci", este mesajul Casei de Cultură din Novaci. 

Galerie foto




Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: