Cârţu a fost sărbătorit înaintea meciului

Antrenorul Sorin Cârţu a primit un tort şi un tricou cu numărul 53 şi cu numele său înaintea meciului de aseară, după ce a aflat că va fi suspendat o etapă şi nu va putea sta pe banca echipei.

Antrenorul Sorin Cârţu a primit vestea suspendării sale la meciul din Cupa României cu Universitatea cu câteva ore înaintea meciului de aseară. În urma trimiterii sale în tribună la partida de la Târgu Jiu cu Bistriţa, tehnicianul a fost judecat ieri de comisia de disciplină care a decis suspendarea pentru o etapă şi o amendă de 300 de lei. Tehnicianul a luat aseară loc din nou la loja oficială, la fel ca la meciul de la Iaşi când a fost de asemenea suspendat. După ce a aflat cu surprindere că nu poate sta pe bancă, Sorin Cârţu a avut parte şi de o surpriză din partea echipei şi a conducerii. Antrenorului i-a fost pregătit un cadou din partea echipei şi a conducerii, jucătorii oferindu-i un tort în formă de teren de fotbal şi urându-i astfel La mulţi ani cu ocazia zilei de naştere. Tortul nu a putut însă fi consumat pentru că meniul stabilit de medicul echipei nu includea şi tort, acesta fiind luat la pachet la Mogoşoaia, acolo unde echipa se s-a deplasat după meciul de aseară.

Din partea preşedintelui Marin Condescu şi a conducerii clubului, Sorin Cârţu a primit un tricou inscripţionat cu numele său şi cu numărul 53, care reprezintă vârsta sărbătorită cu această ocazie.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: