Cârţu a reclamat Clubul Pandurii la LPF

Un nou scandal loveşte clubul de fotbal Pandurii! Fostul tehnician Sorin Cârţu i-a reclamat pe gorjeni la comisiile LPF pe motiv că nu i-au dat nici până acum banii pentru returul sezonului trecut. Cârţu a cerut nu mai puţin de 48 de mii de euro şi spune că dacă memoriul său va fi acceptat, suma se va tripla! Oficialii echipei încearcă acum să se împace cu Sorinaccio.

Subiectul Sorin Cârţu se întoarce să-i bântuie pe panduri! Suspendat din funcţie cu două etape înainte de finalul sezonului trecut, Cârţu se plânge acum la comisiile lui Mitică Dragomir că Pandurii au „uitat” să-l plătească. Suma totală la care se ridică datoria ar fi de 23 de mii de euro, dar Cârţu nu se opreşte aici! Vrea şi primă de obiectiv de 25 de mii de euro pentru că Pandurii au rămas la „masa verde” în liga întâi şi asta în ciuda faptului că el a retrogradat cu echipa pe teren! Cum oficialii echipei au considerat exagerate pretenţiile tehnicianului oltean, Cârţu i-a reclamat la Liga Profesionistă de Fotbal. „Nu vreau să discut prea mult pe această temă, mă cam depăşeşte subiectul. Îl respect prea mult pe Sorin Cârţu din vremea când eram arbitru pentru că nu am avut nicio problemă cu dumnealui. Dacă ne-a reclamat la comisii atunci vom lăsa comisiile să-şi spună părerea” s-a rezumat să declare preşedintele Pârvulescu.

Riscă să plătească triplu

Pentru că Burlan şi Condescu l-au ignorat, Cârţu a venit la Tg Jiu şi a discutat cu Pârvulescu. Acesta nu i-a putut da însă un răspuns concret astfel că Sorinaccio a trecut pe poziţii de război. Fostul antrenor al pandurilor susţine acum că dacă comisiile LPF îi vor da dreptate, Pandurii vor trebui să-i achite inclusiv banii din contractul care îl mai leagă de clubul gorjean până în 2011, adică 150 de mii de euro! La auzul acestei veşti, oficialii gorjeni vor acum să facă pace. „Sper totuşi să ajungem la un consens şi despărţirea să fie făcută pe cale amiabilă”, a reacţionat Pârvulescu.

L-au plătit când a lipsit

Cârţu a condus echipa în startul sezonului trecut până în luna octombrie când şi-a dat demisia şi a fost înlocuit de Ciobotariu. Sorinaccio a revenit pe banca tehnică în martie dar în toată perioada cât a lipsit el a fost plătit în continuare de club! După o serie de rezultate slabe, Cârţu a fost până la urmă suspendat din funcţie după eşecul din Giuleşti, cu două etape înainte de finalul sezonului.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: