Cârţu a renunţat la Arrieta şi Tilincă

Cei doi atacanţi de la Pandurii care au fost trimişi a doua zi de Paşte la echipa a doua au aflat din mai multe surse care sunt motivele pentru care nu se mai pregătesc pentru moment cu Pandurii.

 Dacă Arrieta a mai fost de două ori trimis la echipa a doua, prima dată de Sorin Cârţu şi a doua oară de Liviu Ciobotariu, şi de fiecare dată a revenit la echipa mare, Tilincă fusese doar o singură dată trimis să joace la Pandurii 2, după aceea antrenându-se tot cu Pandurii. De această dată însă s-a luat decizia ca cei doi atacanţi să se antreneze sub comanda lui Gabi Zahiu. 


Cinci jucători ofensivi convocaţi pentru jocul cu Dinamo

Jucătorilor li s-a spus în vestiar că nu mai intră în vederea antrenorului şi trebuie să meargă la echipa a doua, antrenorul Sorin Cârţu dând ieri o explicaţie scurtă referitoare la faptul că are prea mulţi atacanţi în lot. „Deocamdată pe Arrieta şi Tilincă i-am trimis să se pregătească la Pandurii II  pentru că avem prea mulţi atacanţi în lot”, a explicat antrenorul care se mai poate baza la meciuri pe serviciile lui Stromajer, Raskovic, Kamara sau Vlăduţi, toţi cei patru fiind deja convocaţi pentru meciul du Dinamo. În compartimentul ofensiv mai joacă şi Tremonti, jucător care a evoluat în atac la meciul cu Steaua şi care de asemenea face parte din lot şi pentru meciul du Dinamo.

Pandurii 2 avea nevoie de întăriri


Directorul sportiv Robert Bălăeţ a  precizat că randamentul scăzut al acestora la ultimele jocuri a dus la această măsură: Singurul care a jucat însă la Pandurii după revenirea lui Sorin Cârţu pe bancă este Tilincă, Arrieta evoluând doar la echipa a doua în această perioadă.  „Nu au dat randament la meciurile în care au evoluat şi din acest motiv au fost trimişi să se pregătească la echipa a doua”, a spus directorul Bălăeţ, declaraţia sa fiind completată de cea a secretarul general Daniel Băloi care a precizat că este vorba şi de întărirea echipei a doua care are nevoie de jucători cu experienţă pentru meciurile dificile care vor urma: „E o măsură menită să ajute echipa a doua care este angrenată în lupta pentru promovarea în liga a doua şi care are nevoie de întăriri pentru meciurile dificile pe care le mai are de disputat în acest retur”.



Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: