Cârţu crede că Universitatea Craiova a avut şansă în cupă

Universitatea Craiova se consideră norocoasă după tragerea la sorţi din Cupa României. Oltenii din Liga 1 au fost cuplați cu singura divizionară secundă din semifinale, ACS Viitorul Târgu Jiu, cele două echipe având în comun şi faptul că au preluat numele echipei de tradiţie a oraşului în care s-au stabilit.

 Sorin Cârțu, președintele celor de la Universitatea Craiova, a comentat tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României, apreciind că echipa sa a avut noroc. Președintele vicecampioanei României a fost debordant de sincer după ce Craiova a fost cuplată cu singura divizionară secundă în semifinale, declarând că echipa sa nu arte voie să nu joace finala cupei. „Tragere bună pentru noi, de ce să ne ascundem după deget și să apelăm la vreun clișeu, că e meci de nu știu ce factură... Într-adevăr, sunt și surprize la meciurile de Cupă, dar trebuie să recunoaștem că am avut șansă și avem obligația să o exploatăm la maximum. Nu avem voie să nu jucăm finala Cupei, nu am avea nicio scuză”, a spus Cârțu la Pro X.

ACS Viitorul Târgu Jiu este de doi ani în Liga 2, preluând în 2019 locul echipei Luceafărul Oradea, după ce formaţia Energeticianul retrogradase, înainte de a schimba numele de ACS Viitorul Târgu Jiu, alăturând acestui nume şi numele echipei de tradiţie din Târgu Jiu, Pandurii. De altfel, pe reţelele de socializare au apărut deja titluri de genul „Războiul clonelor”, aluzie la faptul că Universitatea nu ar fi echipa de suflet a oltenilor din Bănie.

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: