Aldescu, titular la România U18 în remiza cu Ungaria

Naţionala României Under 18 ani a remizat în primul amical cu Ungaria U18, cu un gol marcat de rapidistul Rareș Ilie. În poarta României a fost titular portarul echipei Pandurii, Marius Leonard Aldescu, şi tot printre titulari s-a aflat şi un alt gorjean, Mălăele, de la Viitorul Constanţa.

Naționala Under 18 a României a remizat, marți, în primul amical din dubla pe care o are programată în această săptămână cu reprezentativa similară a Ungariei, în țara vecină. La final 1-1 a fost scorul înregistrat de jucătorii convocați de Adrian Văsâi, marcatorul ”tricolorilor” fiind rapidistul Rareș Ilie.

În primul ”11” ales de selecționerul Văsâi s-au aflat trei dintre cei șase jucători convocați de la echipe din Liga 2, portarul Marius Aldescu (Pandurii) și fundașii Gergely Botond (FK Csikszereda) și Sergiu Pîrvulescu (SCM Gloria Buzău), în timp ce pe parcursul meciului au intrat și ceilalți trei, Marius Ciobanu-Vanghele (Unirea Slobozia), Rareş Ilie (Rapid) și Demetris Cristodulo (CSM Reșița).

Golul Ungariei a venit după ce un fundaș al naţionalei a pierdut balonul şi adversarul a pătruns, a pasat către un coechipier, care a șutat din prima, goalkeeperul de la Pandurii a parat în lateral, în partea opusă, de unde Milan Erdei a îndeplinit o simplă formalitate. Pentru România a egalat rapidistul Rareș Ilie, intrat pe teren din minutul 64, în locul gorjeanului Mălăele. La faza golului, Ilie a pornit cu mingea la picior din stânga careului, a avansat în centru, a făcut un un-doi cu Cristodulo, și a șutat plasat cu latul din 13 metri lângă bara din dreapta.

Partida a avut loc pe ”Balmazújváros Stadium”, iar meciul revanșă între cele două echipe are loc în data de 18 martie, de la ora 11:00, pe ”Nagyerdei Stadium”.

România U18: Aldescu – Sg. Pîrvulescu (Ciontea 73′), Dănuleasa, Gergely, Bg. Lazăr – Pandele, D. Sârbu (cpt.)(Ciuciulete 64′) – Ad. Niță (Negoescu 46′), Mălăele (R. Ilie 64′), Bodișteanu (M. Ciobanu 73′) – Chirițoiu (Cristodulo 64′)

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: