Cârţu doreşte mai multe amicale

Jocurile amicale din prima parte a pregătirii nu au fost întru-totul edificatoare pentru tehnicianul gorjenilor care spune că acum, în cel de-al doilea stagiu din Antalya îşi va face o impresie despre posibilităţile clare de exprimare ale fiecărui jucător. Cârţu a menţionat că în prima parte a cantonamentului s-a axat mai mult

pe continuarea pregătirii fizice generale începute la Târgu Jiu şi pe acumulări, urmând ca acestea să ajute echipa să se exprime într-un mod mai coerent în partea a doua a pregătiri, în meciurile de verificare ce vor fi perfectate azi. „În primul stagiu m-am uitat şi la calităţile sau posibilităţile unuia sau altuia dar am folosit meciurile de verificare pe care le-am avut tot ca pe o metodă de antrenament. Pentru că  în locul unui antrenament au fost luate acele jocuri şi de aceea au jucat fiecare câte 45 de minute, tocmai pentru a li se pregăti într-un fel o anumită stare de antrenament” a explicat Cârţu strategia sa din prima parte a pregătirii de iarnă desfăşurate tot la Lara, acolo unde echipa gorjeană a ajuns aseară.  Pandurii vor avea programate în a doua parte a pregătirii din Antalya mai multe meciuri amicale, tehnicianul dorind să efectueze cinci sau şase jocuri de verificare cu echipa mai puternice, de primă ligă, aflate în zonă la pregătire.

Faţă de primul stagiu din Antalya, Pandurii nu au efectuat multe schimbări în lot şi nici în ceea ce priveşte cantonamentul, doar hotelul în care vor fi cazaţi urmând să fie altul. Pregătirea se va efectua pe acelaşi teren ca şi în primul stagiu dar şi pe un teren care va fi inaugurat în aceste zile în apropierea hotelului unde va fi cantonată echipa. Pandurii vor locui de această dată la Fame Rezidence din Lara, acolo unde vor rămâne în perioada 3 – 15 februarie.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: