Cârțu îi cere lui Reghecampf să-i pună la punct pe jucători

Universitatea Craiova ocupă locul cinci în clasament, la egalitate de puncte cu Farul Constanța. Farul are un meci mai puţin după ce nu a mai jucat în acest weekend, întrucât meciul cu Academica Clinceni a fost amânat.

Universitatea Craiova a pierdut meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-3, și riscă să aibă emoții pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. După eșecul cu Sepsi, Sorin Cârțu, președintele “alb-albaștrilor”, a transmis că așteaptă o reacție din partea jucătorilor și a antrenorului Laurențiu Reghecampf. "Sunt dezamăgit maxim, mă uit la niște situații și nu înțeleg atitudinea unor jucători. Adversarii au primit tot timpul cadouri de la noi. Poziția pe care suntem ne deranjează și nu suntem de acord, dar e normală într-un fel, dacă oferi atât de multe șanse adversarilor. E măiestria lui Reghe acum, săptămâna asta. Are și niște zile în plus, practic mai mult de o săptămână, pentru că jucăm sâmbătă cu CFR-ul. Să-i pună la punct (n.r. - pe jucători), pentru că o înfrângere ne îndepărtează rău și se pune serios problema play-off-ului. Sunt fotbaliști buni, nu știu ce le lipsește să fie în formă maximă la partida cu CFR. Trebuie să gândim foarte pozitiv meciul ăsta cu CFR-ul. Problemele sunt cu accidentările, jucători care nu sunt în formă bună fizic, cu acest COVID", a spus Sorin Cârțu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

În etapa cu numărul 24 din Liga 1, Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu CFR Cluj, liderul autoritar al clasamentului. Echipa din Bănie  n-a reușit să câștige niciunul dintre ultimele cinci dueluri de acasă cu CFR Cluj, în Liga 1.

Vizualizări: 579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: