Trică a plecat cu ACS Viitorul în cantonament, la Side

Supriză la plecarea echipei ACS Viitorul Târgu Jiu în cantonamentul de la Side. Eugen Trică este antrenorul care a urcat în avionul de Turcia cu echipa, deşi acesta spunea săptămâna trecută că nu a mai fost căutat de nimeni de la club.

Vechiul și noul antrenor principal al echipei lui Nicolae Sarcină este Eugen Trică, deși negocierile eșuaseră în primă fază, după cum chiar antrenorul oltean anunţase.

Duminică, clubul a anunţat că a ajuns la un acord cu Eugen Trică, deși zilele trecute mutarea era picată definitiv, iar de echipă se ocupa ”secundul” Alexandru Ciobanu. În urma altor negocieri, clubul și antrenorul au căzut la înțelegere, anunțul fiind făcut într-un comunicat emis pe pagina de Facebook după plecare echipei în cantonamentul din Turcia.

În acest sezon, Eugen Trică a mai fost antrenorul echipei ACS Viitorul, în intervalul etapelor 8-13, când a înregistrat trei victorii (2-1 cu Poli Timișoara, 2-1 cu Unirea Constanța, 3-1 cu Poli Iași), două egaluri (1-1 cu FC Buzău, 0-0 cu Metaloglobus) și o înfrângere (1-3 cu FK Miercurea Ciuc).

Trică a plecat de la Târgu Jiu, pentru că a primit o ofertă de la FCU Craiova, echipă pe care a promovat-o în Liga 1 la finalul stagiunii trecute de divizie secundă. Acolo a stat și mai puțin, conducând formația din Bănie în doar patru meciuri, după care a fost reziliat contractul.

În cariera de ”principal”, Eugen Trică le-a mai pregătit pe Juventus București, CFR Cluj, UTA Arad, Al-Ittihad (club din Arabia Saudită), Politehnica Iași, Metalul Reșița, Sportul Snagov și Turris Oltul Turnu Măgurele.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: