Cârţu: „Negru e un jucător bun pentru Liga I”

Pandurii au mai completat ieri lotul cu un jucător ofensiv, fostul jucător al Sportului Studenţesc, Vali Negru, antrenându-se deja aseară sub comanda lui Sorin Cârţu. Negru nu a semnat încă un contract cu gruparea gorjeană, dar a ajuns la un acord cu conducerea clubului, aspect confirmat deja de preşedintele Marin Condescu care spune că s-a înţeles cu jucătorul. Negru vine la Pandurii după ce s-a pregătit toată vara cu Rapid el fiind iniţial în litigiu cu CS Otopeni, ultima echipă la care a evoluat în sezonul trecut. 


Fostul mijlocaş al echipei CS Otopeni, Vali Negru, a ajuns la un acord în vederea semnării unui contract pe trei ani de zile cu Pandurii Târgu Jiu. Jucătorul a ajuns ieri la Târgu Jiu şi s-a antrenat aseară pentru prima dată sub comanda lui Sorin Cârţu. „Ne-am înţeles azi cu Vali Negru să vină la Pandurii pentru următorii trei ani dar încă nu a semnat un contract cu noi. El s-a prezentat în această seară la antrenamente cu Pandurii şi urmează ca în zilele să semnăm şi contractul” a declarat preşedintele Marin Condescu. 
Antrenorul Sorin Cârţu a avut cuvinte de laudă la adresa noului venit pe care îl consideră un jucător care a spus deja multe în fotbal dar are nevoie de o revenire în atenţia oamenilor de fotbal: „Negru e un jucător bun pentru Liga I, la noi la Pandurii e foarte bun, mie mi-a plăcut mult şi a spus multe la un moment dat în fotbal. El trebuie să folosească această şansă şi această echipă care e Pandurii pentru o repoziţionare a lui în vederile oamenilor de fotbal. E un băiat de caracter pe care putem să ne bazăm, dar trebuie să fim puţin răbdători cu el pentru că orice jucător are nevoie de o perioadă de acomodare. E un jucător mobil tactic şi poate juca vârf retras sau mijlocaş ofensiv şi asta e foarte bine.”
Valentin Negru s-a antrenat până acum cu Rapid Bucureşti după ce a trecut printr-un litigiu cu CS Otopeni. Jucătorul mai evoluase la Rapid în perioada 2003-2006, după ce în perioada 2000-2003 jucase la Sportul Studenţesc. În perioada 2006-2008 Negru a jucat la Unirea Urziceni iar în sezonul trecut la CS Otopeni, în urmă cu un an el fiind aproape de un transfer la Pandurii Târgu Jiu.  


Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: