Cârţu nu crede că se mai joacă fotbal până în mai

Preşedintele Universităţii Craiova,Sorin Cârţu, nu crede că Liga 1 se va relua pe data de 31 martie. Oficialul oltenilor este convins  că se va mai prelungi perioada de suspendare, cel puţin până în luna mai.

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a vorbit la Telekom Sport despre amânarea campionatului. Oficialul oltenilor crede că această amânare va dura mai mult de data de 31 martie, cât a fost stabilită iniţial. "Data asta de 31 cred că se va mai amâna. Nu cred că ieşirea din criza asta să se facă atât de repede. Mai ales în ţara noastră. Nici nu a început încă necazul, la ce urmează să vină. Pe asta ne-am bazat noi ideea asta de a  se termina acum şi de a da vacanţă la jucători pe urmă să vină să înceapă într-o anumită perioadă, de pe 15 mai şi apoi să pregăteşti sezonull următor. Lunile astea imediate necazul va fi pe noi că n-ai cum să-l depăşeşti. În timp se va face vaccinul, întâi de testat şi apoi să-l aplici. Ca să înceapă să se limiteze vitcimele", Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Oficialii LPF agreează această idee dar se gândesc că situaţia ar putea fi chiar mai gravă. „Dacă s-ar relua competiția pe 15 mai, ne-ar permite să terminăm play-off-ul la finalul lunii iunie. De asta a oferit Craiova acea dată. Cel mai rău scenariu ar fi să recuperăm începând cu luna iunie. Ar trebui să jucăm din două în două zile pentru a termina la timp. În 7 - 9 iulie ar trebui să avem calificările din Liga Campionilor. Dacă se va desfășura Euro 2020, probabil se va juca în același timp cu Liga 1”, a precizat Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: