Ultraşii Craiovei şi-au găsit ocupaţie, fac galerie medicilor

Mai multe zeci de suporteri din Craiova s-au prezentat duminică seara cu torţe la un spital din Craiova. Nu pentru a fi consultaţi ci pentru a arăta că sunt alături de medici în meciul cu pandemia de coronavirus: „Nu sunteți singuri, nu dați înapoi!”

Fiind în imposibilitatea de a-şi mai susţine echipa pe Stadion, ultrașii din Peluza Sud '97 a celor de la FCU Craiova s-au deplasat în duminică seară la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova pentru a-și manifesta sprijinul față de medicii care se confruntă în aceste zile cu pandemia de coronavirus.

Noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate duminică în România. Numărul total a ajuns la 139. Dintre acestea, nouă persoane au fost declarate vindecate.

Ultrașii care susţin echipa lui Adrian Mititelu în campionat au aprins torțe în fața spitalului din Craiova, în semn de respect și susținere pentru cadrele medicale şi au  afişat bannere de susţinere stând la distanţa regulamentară unul de altul. „Nu sunteți singuri, nu dați înapoi! Peluza Sud alături de voi!”, a fost mesajul imens afișat de către aceștia în fața spitalului.

Galerie foto


Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: