Cârţu: „Pandurii mi-au cerut ajutorul pentru perioada aceasta dificilă!”

Antrenorul Sorin Cârţu a sosit miercuri seară la Târgu Jiu, în jurul orei 21:00, şi după o discuţie cu preşedintele Marin Condescu şi directorul principalului sponsor, Daniel Burlan, a avut o primă întâlnire cu jucătorii. Aceştia au fost convocaţi cu toţii în cantonamentul de la Hotel Sport unde s-a stabilit şi lotul care se va deplasa joi la Cluj.
Preşedintele Condescu i-a prezentat noului antrenor situaţia echipei în acest moment şi noile achiziţii din lot, Cârţu purtând o primă discuţie de peste o oră cu fotbaliştii şi stabilind deja lotul pentru meciul cu CFR Cluj.

Sorin Cârţu a precizat că a fost rugat de conducerea de la Pandurii să revină la echipă şi să ajute Pandurii să evite retrogradarea: „Nu pot spune că sunt prea bucuros că am revenit acum, dar am avut o discuţie cu preşedintele Marin Condescu şi cu directorul general Daniel Burlan şi mi-au cerut ajutorul pentru perioada aceasta dificilă. Aş fi vrut să vin într-o altă situaţie, să mă întorc la Pandurii într-o situaţie mai bună pentru echipă”.

Sorin Cârţu a sosit la Târgu Jiu însoţit de foştii săi secunzi Mircea Irimescu şi Silviu Lung, din echipa sa tehnică urmând să mai facă parte şi secundul Florin Bejinaru.

.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: