Cârţu spune că locul ocupat de Panduri „dă frisoane”

La o oră după numirea sa la Pandurii şi după ce a purtat primele discuţii cu jucătorii şi conducerea clubului, antrenorul Sorin Cârţu a precizat că are încredere în fotbaliştii de la Pandurii că vor trece peste această perioadă dificilă pentru echipă: „E o situaţie grea şi dificilă acum pentru echipă dar am încredere în băieţi că pot să remedieze această situaţie pentru că le ştiu aşa în mare posibilităţile. Dar nu ştiu la ce nivel sunt din punct de vedere fizic pentru că altfel îi cunosc pe fiecare în parte foarte bine şi ştiu ce pot”.

Referitor la locul ocupat de Pandurii n acest moment Cârţu a precizat că e unul care „dă frisoane” dar a evitat să dispute despre retrogradare: „Nu este o situaţie disperată dar este o situaţie care trebuie să-ţi dea frisoane. Nu vreau să vorbesc de retrogradare şi din superstiţie dar locul pe care îl ocupăm la ora actuală e unul care îţi dă frisoane şi faci temperatură”.

După ce a fost reinstalat la Pandurii, Sorin Cârţu a început imediat munca, stabilind lotul care va face azi deplasarea la Cluj pentru meciul de sâmbătă cu CFR.


Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: