Cărtureşti deschide librărie în Târgu Jiu. Se caută manager!

Veşti bune pentru iubitorii de cărţi. După lungi aşteptări, Cărtureşti deschide o librărie la Târgu Jiu, în mall.

Pe lângă numeroase cărţi, atent selecţionate, târgujienii se vor putea bucura de ceai, titluri de muzică şi filme bune. Cărtureşti aduce un concept nou pentru comunitatea noastră, concept care îi va reuni pe cei care iubesc arta şi oamenii.

Şi pentru că urmează începerea unui nou capitol, echipa Cărtureşti este în căutarea unei persoane care se înţelege bine cu cititorii şi vorbeşte pe limba lor.

În acest sens, postul de manager este disponibil pentru un om „care știe când să ia pauză și când să își suflece mânecile și să se apuce de treabă”. 

Responsabilităţi: recrutezi, formezi & dezvolți o echipă în care toată lumea se simte bine, planifici, organizezi & supervizezi activitățile din librărie ,analizezi indicatorii de performanță și lucrezi la îmbunătățirea lor, te asiguri că serviciile librăriei sunt la standardele Cărturești, pui în practică și urmărești rezultatele acțiunilor de marketing și promovare, te asiguri că toate merg bine în librărie (echipamente, mobilier etc.), reprezinți Cărturești în relațiile cu cititorii, furnizorii și autoritățile, colaborezi cu colegii din celelalte librării și din departamentele de suport.

Beneficii: nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta,
tichete de masă, decont de transport, asigurare medicală privată după 6 luni în organizație, sumă de vacanță dupa un an de vechime în organizație, discount special la toate cumpărăturile din Cărturești.

Detalii AICI

Vizualizări: 7,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: