Casa de Cultură, recepționată la sfârșitul acestui an

Moș Nicolae vine cu o investiție nou nouță pentru localnicii din Negomir. Casa de Cultură realizată prin Compania Națională de Investiții va fi recepționată și predată comunității pe 6 decembrie, însă inaugurarea se va face la primăvară, atunci când autoritățile vor reuși să amenajeze incinta.

Casa de Cultură realizată în comuna Negomir se ridică la aproximativ 6.200.000 de lei și are o capacitate de 350 de locuri. Construcția care să întinde pe 2.000 de metri pătrați este chiar în centrul localității.

”Am primit adresă de la Compania Națională de Investiții că în data de 6 decembrie se va face recepția la Casa de Cultură și ne vor preda investiția. Este o clădire mare cu o sală de spectacole cu o capacitate de 350 de locuri pe scaun, va fi aici și o bibliotecă și alte spații folositoare. Inaugurarea o să o facem în primăvară pentru că trebuie să amenajăm spațiul de lângă, pentru că nu am putut face acest lucru din cauza utilajelor dar și a materialelor depozitate”, a declarat primarul Tudor Oiță.

Casa de Cultură este vis-a-vis de primărie, iar în centrul comunei se află și sala de sport, dispensarul și grădinița.

În comuna Negomir mai sunt două cămine culturale care nu mai sunt folosite de ani de zile și care, mai mult ca sigur vor fi demolate din cauza gradului ridicat de uzură.

Vizualizări: 2,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: