Câștigă zilnic 150 RON cu Biletul zilei pe PariuriX.com

Cu biletul zilei pe PariuriX.com se câștigă garantat zilnic 150 RON, totul este foarte simplu.


Regulament
Pentru a putea participa la acest concurs trebuie să ai cont la casele de pariuri online care sponsorizează aceste concursuri pe care le găsești pe pagina regulament din secțiunea biletul zilei.
Nu este nevoie să depui nici un ban în aceste conturi ca să fi eligibil pentru câștigarea premiilor! Înregistrarea și participarea în acest concurs este 100% gratuită! În schimb, ai șansa de a câștiga unul dintre cele 3 premii de 50 RON puse la bătaie zilnic pentru membrii care postează biletele câștigătoare cu cele mai mari cote.
Odată înregistrat, vei avea posibilitatea să publici un bilet pe zi, care trebuie să fie postat cu minimum 30 de minute înainte de începerea primului eveniment. Trebuie să alegi între 3 și 10 pronosticuri și să te asiguri că diferența între cotele alese, respectiv cea mai mică și cea mai mare, nu este mai mare de 2 (adică, de exemplu, cote de 1.50 și 3.51 nu ar fi acceptate pe același bilet).
Câștigătorii vor fi creditați sub formă de bonusuri la una dintre casele de pariuri care sponsorizează acest concurs, care oferă lunar premii în valoare de 4500 RON!
În mare, cam acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știi înainte de a intra în luptă! Totuși, te sfătuiesc să citești regulamentul complet de pe site, pentru ca să te asiguri că nu ratezi nici un detaliu.


Sursă de inspirație
Chiar dacă de obicei ai ghinion și nu te pricepi atât de bine, te poți folosi de acest concurs pentru a te inspira în alegerile pe care le vei face.

În secțiunea Ponturi Populare poți vedea care sunt pariurile cele mai preferate de către membri în respectiva zi calendaristică și chiar numărul de bilete în care acestea se regăsesc. Da, adică ai acces la rezultatele analizelor făcute de numeroși tipsteri cu experiență în mod absolut gratuit.
Te poți inspira pentru a-ți contura propriul tău bilet pentru concurs sau chiar pentru a-l juca la agenție. În orice caz, participând, nu poți să ieși decât câștigat din această activitate. Te bucuri de informații relevante și de calitate furnizate de ceilalți tipsteri și ai șansa să câștigi, fără să riști nici măcar un bănuț!
Până în acest moment, în luna Mai, 42.75 a fost cea mai mare cotă a unui bilet câștigător. Însă, în arhivă putem vedea că au existat utilizatori care au câștigat premiul chiar și având un bilet numai cu o cotă de 2!
Nu mai pierde timpul, întră în concurs și arată-le tuturor de ce ești în stare!
PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Vizualizări: 2,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: