Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Găman va avea continuitate la nivel de lot la Filiaşi

Antrenorul Mario Găman a primit asigurări din partea conducerii că se poate baza pe un lot competitiv în noul sezon. Preşedintele Florin Spânu a precizat că va purta discuţii cu jucătorii şi va propune criterii de performanţă la sistemul de salarizare.

Oficialii clubului CSO Filiaşi şi-au asigurat continuitate la nivelul băncii tehnice semnând noi contracte cu antrenorii gorjeni Mario Găman şi Bobi Staicu. Conducerea poartă acum negocieri cu jucătorii din lotul cu care echipa din Filiaşi a ajuns la barajul de promovare în ultimul sezon în ideea de a merge pe omogenitate iar primii cărora li se va propune prelungirea contractului sunt jucătorii de bază din sezonul trecut.  „Cu toţi jucătorii voi intra în discuţii. Care vrea să rămână, rămâne, dar vom schimba puţin şi sistemul de salarizare. Vom plăti după nişte criterii, în funcţie de clasare, de performanţă. Cine acceptă, înseamnă că vrea să muncească şi să realizeze performanţă. Cine nu, înseamnă cu sunt din aceia care vor să treacă luna şi să-şi ia salariul. Obiectivul va fi stabilit în funcţie de lot, dar în principiu vom vorbi de o clasare pe locurile 1-4“, a menţionat preşedintele clubului, Florin Spânu pentru gds.ro.

Conducătorii echipei doljene au purtat deja discuţii cu antrenorul Mario Găman şi au decis să continue colaborarea pentru încă un sezon. „Era normal să vorbim prima dată cu Mario şi Bobi, pentru că am fost mulţumiţi de cum au pregătit echipa. Dacă nu ajungeam la un numitor comun ne reorientam, dar ne bucurăm că vom colabora încă un sezon”, a mai spus oficialul echipei care se va lupta din nou la promovare.

Echipa din Filiaşi se va reuni la jumătatea lunii iulie pentru a începe pregătiriile pentru noul sezon.

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: